Miten tilata

Voit tehdä tilauksesi sähköpostitse tai puhelimitse.
Katso yhteystiedot.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan suoraan BOB Brandin varastosta.
Toimitusaika on normaalisti 4-5 viikkoa. Toimitusaika on 7 viikkoa sellaisille ruusukkeille, jotka suunnitellaan tilaustyönä ja jotka sisältävät esim. oman logon tai oman värin. Tarvittaessa tuotteet toimitetaan nopeamminkin. Se, milloin lähetyksen on oltava viimeistään perillä, on syytä ilmoittaa aina tilauksen yhteydessä.

Maksuehdot ja arvonlisävero

Varastoruusukkeilla on täysi palautusoikeus: ylimääräiset, alkuperäiskunnossa olevat ruusukkeet saa palauttaa viiden vuorokauden kuluessa näyttelyn päättymisestä. Tuolloin niitä ei veloiteta laskussa. Poikkeuksena ovat erikoistilauksena saatavat erikoisvärit ja -väriyhdistelmät, joita ei voi palauttaa.

Oman logon tms. painatus ruusukkeen keskustaan on kertakorvaushinnaltaan 50 euroa, jonka jälkeen painatus tehdään veloituksetta. Nauhapainatuksen hinta on 1 euro/nauha.

Lasku lähetetään lopullisesta laskutettavasta määrästä, kun näyttely on ohi ja mahdollisten palautusten määrä on varmistunut. Tilauksen yhteydessä voidaan sopia myös muista maksutavoista.

Toimituskulut lisätään hintaan. Maksuaika on 7 vrk. Pidätämme oikeuden toimittaa lähetyksen postiennakolla. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimitustavat

Ruusukkeet toimitetaan Matkahuollon kautta, isommat erät Kaukokiidolla suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Toimituskulut lisätään hintaan.

Yksityishenkilöiden tilaamat erikoisruusukkeet toimitetaan postiennakolla, isommat erät Matkahuollon kautta. Tilauksen yhteydessä voidaan sopia myös muista toimitustavoista.